Laks er proppet med sunde fedtstoffter, der er med til at holde kroppen sund. Spis salaten til frokost eller som let aftensmad.
Ingredienser (4 personer):
½ spidskål, ca. 300 gr.
6 forårsløg
400 gr. laks. Alternativt kan der bruges rejer.
6 spsk. saltede, ristede cashewnødder
4 håndfulde brøndkarse
Dressing:
3 spsk. mørk sesamolie
2 spsk. risvineddike
2 spsk. tamari
2 tsk. sesamfrø
evt. limesaft
Fremgangsmåde:
Skær kål og forårsløg ud i tynde strimler. Bræk laksen ud i rustikke stykker, og bland den med kål og forårsløg. Hak cashewnødderne groft og drys over salaten med brøndkarsen.
Rør alle ingredienser til dressingen sammen, og vend den godt rundt i salaten. Server salaten, evt. med frisk limesaft til.
Kilde: Farmor.