Til madplan.
Ingredienser (5 personer)
- 5 stk Kyllingebryst
- 1 bdt. Asparges
- 5 stk. Rød peberfrugt
- Gnavegrønt
- 1 brev knorr bearnaisesauce
- 300 ml creme fraiche
- Kartofler
Fremgangsmåde
Skræl og kog kartoflerne ca 12-14 min. Sluk og lad dem trække indtil maden stilles på bordet.
Skyl og skær gnavegrønt.
Krydr kyllingen med salt og peber. Knæk asparges på midten og smid bundene ud
Skær rød peber og løg i store grove stykker og vend grøntsagerne i olie og krydr med salt og peber
Grill kyllingen på grillen eller på en grillpande sammen med asparges, rød peber og løg. Kyllingebryst grilles normalt 5-7 min. på hver side.
Rør brevet med Knorr Béarnaise sammen med creme fraiché, så du får en kold béarnaise dip.
Servér grillet kylling med grillede grøntsager, kartofler og en kold Knorr Béarnaisesauce dip + gnavegrønt.