En nem og lækker kokoskage, der er luftig. Og så kan den laves glutenfri.
Ingredienser:
- 150 g blødt smør
- 150 g sukker
- 130 g hvedemel (kan erstattes med glutenfri havremel eller anden glutenfri mel)
- 2 tsk vanillesukker
- 1 tsk bagepulver
- 2 æg
- 100 g mælk
- 50 g kokos
Fremgangsmåde:
Tænd ovn på 200 grader (ikke varmluft). Kom smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt vanillesukker. Rør eller pisk blandingen godt sammen.
Rør æg i blandingen ét ad gangen.
Vej mel af. Bland med bagepulver. Put melet i blandingen med æg og tilsæt også mælk og kokos. Rør dejen godt, så der ikke er klumper i dejen.
Beklæd en bradepande (ca. 18×24 cm) med bagepapir. Fordel dejen jævnt i bradepanden og drys med lidt sukker.
Bag kagen ca. 25 minutter ved 200 grader. Spis kagen som den er, eller pynt den med glasur og kokos.
Kilde: Madens Verden.