Ingredienser:
- 1 kg bagekartofler
- 300 g pastinakker
- 250 g løg
- olie
- 1/2 hvidkål
- Salt og peber
- 4 confiterede andelår
- 300 g gulerødder
Bagekartofler og rodfrugter:
Skur bagekartofler, pastinakker og gulerødder. Skær dem i både og vend dem med olie, salt, peber og evt. timian. Kom dem på en bradepande med bagepapir og bag dem gyldne i ovnen i ca. 35 minutter.
Kål:
Snit kålen i skiver og pil løg.
Andelår:
Pak andelårene ud af posen, læg dem i et fad med skindet opad og fordel sky og fedt fra posen i fadet. Bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til de er gennemvarme og sprøde i skindet.
Sauter løg og kål i en tykbundet gryde i lidt olie, 8-10 minutter. Tilsæt lidt af skyen fra de confiterede andelår og smag til med salt, peber og lidt eddike.
Servér de sprøde andelår med ovnfritter og kålsauté.
Kilde: Aarstiderne