Rævesauce (dilddressing)

Super god til røget eller gravad laks, eller blot en alternativ dressing til frokost- eller julebordet.

Ingredienser (1 dl):

  • 2 spsk dijonsennep
  • 1-2 spsk brun farin (alternativt kan honning bruges)
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 0,75 dl god olivenolie
  • 1 bdt frisk dild, skyllet og finthakket (eller 2 tsk tørret dild)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

Kom sennep, brun farin og hvidvinseddike i en skål og række sammen.

Tilsæt olivenolie lidt ad gangen og rør godt efter hver tilsætning. Olien skal røres sammen med sennepsblandingen til en cremet dressing. Undgå at tilsætte al olivenolie på en gang, da dressingen kan skille.

Rør dild i dressingen. Smag til med salt og peber. Smag eventuelt også til med ekstra sukker, sennep eller eddike – efter smag.

Kilde: https://madenimitliv.dk/raevesauce/